Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
ezek szerint mégse érted mire akartam utalni.
Mert én Arra akartam kilyukadni, hogy Gréta semmit sem ér el magától, csak azt amit A mögötte lévő cégek akarnak a saját önös érdekükben és ,nem a bolygó érdekében tesznek.Gréta csak mint egy reklámfelület kell nekik akivel lehet azonosulni, még jól is jött nekik, hogy nem egészséges.
Ha a cégeket egy kicsit is érdekelné, hogy mi lesz a bolygóval, akkor szembemennének indiával ,kinával, meg az elmaradott térségekben a helyzetet megprobálnák normalizálni.
DE ehelyett a fejlett országokban mennek lobbizni , hogy mindenki dobálja ki a meglévő cuccait és vegyen ujat ami nem az olajtól függ, hanem a villanyos cégektől. Mert csak a modern társadalmaknak van elég tökélye, hogy önös érdekből és kényelmi szempontbol lecseréljék a jól müködö dolgaikat csak mert most más a Trend.
ÉS ha bejön a tervük, ugyan ott leszünk mint elötte vagy még rosszabb helyzetben, csak már nem az olajtól függünk hanem az elektromosságtól, és ugyan ugy szennyezik a környezetet a müanyagokkal, ugyan úgy felélik a környezetet, a minél nagyobb igények kielégitésekre.
Gréta ehhez csak egy eszköz, hogy ezt a tervet végre tudják hajtani. semmi köze a környezet javitásához