Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Egy lakótelepen annyi a cél, hogy ne a te ajtód legyen az, ami azon az emeleten egy csúnya ránézéstől kinyílik. Arra ez pont jó, tehát amit sugall a videó (tehát hogy ez egy felesleges termék), az valóban butaság. De 1 percen belül ki lehet nyitni, zajosan.
Mindezek mellett ezek nem "biztonsági ajtók", mert annak van egy, a lakásbiztosítók által meghatározott definíciója - pl. hogy a videón látható dolgoknak is ellenáll, főleg ha kültéri ajtóról van szó. Az pedig nem 40-50 kiló kerettel együtt, hanem kb. 130, nem alumínium a kerete, hanem legalább több ponton keresztben is erősített acélrács, és nem hajlik ketté, ha egy nagyobb feszítővassal megreccsentik. (3:23-nál pl)
(pár éve cseréltem én is az ajtómat klasszikus pozdorjáról valami komolyabbra, akkor utánanéztem meg kérdeztem a biztosítónál is a dolgokról)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.25. 19:15:50