Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt nem tudom összehasonlítani mert egyik telefon sem volt a kezemben, de lehet hogy a kezdeti modelleken nem működött olyan jól. Nekem az első ujjlenyomatos telóm amit most is használok egész jól működik, de igazából egy dolog miatt szeretem az ujjlenyomat szenzort. A motorola gesztus vezérlése lehetővé teszi hogy az android alsó 3 gombját eltüntessem alulról és az ujjlenyomat olvasón húzzam jobbra, balra vagy érjek hozzá röviden a 3 gomb funkciójáért. Ha ezt nem tudná baromira nem hiányozna csak az ujjlenyomat, bár biztos valahol azonosításhoz jól jön de minden amit használok még kód alapú mert nem annyira megbízható az ujjlenyomat sajna. Szóval félig igazuk is volt a PH-n az a helyzet, nekem is csak a fent vázolt extra funkció miatt tetszik nagyon az ujjlenyomat olvasó és ahogy nézem már a következő évben itt is hátra került ott meg lehet nem is tudja már. Meg azt is a képernyő alá építik be lassan úgy meg ez a kedvelt funkció értelmét is veszti.
Üzleti szempontból ügyes húzás, de legalább hallgattak volna mert ha jól emlékszem kábították a népet hogy a vízellenállóság miatt kell meg hasonlók. Persze igazad van hogy újításnak újítás de én alapjába véve az innovációt értem újítás alatt, hogy valami jobb lesz, kevesebb hátránnyal, itt meg nem ez történt. Vezeték nélküli füleseknek meg a bluetoothoz van köze ami egy nagyon régen velünk lévő dolog.