Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Palinko
    De ez nem olyan hú de nagy technológia, mint az első iphonoknál tényleg az volt hogy ők vezettek be újdonságokat és a többi lemásolta, amiket felsoroltál meg csak azért vannak lemásolva mert ez a "trendi" meg "iránymutató" és sok a birka és olyat szeretne mint az iphone csak olcsóbban.
    Ujjlenyomatolvasó első telefon 2004 Pantech GI100, első okostelefon HTC 2009, majd Acer, LG, Motorola és utána jött csak az 5S
    Face ID-ért nálad a pont, de kérdéses az értéke bár a technológiai megvalósítás tényleg szép, csak szerintem egy plusz problémaforrás.
    A notch meg az elhagyott jack miatt kezdtem írni az egész kommentet, az sehol nem technológiai újítás, a kiugró kamerák sokkal funkcionálisabbak szerintem és aki igazán újítani akar az a képernyő alatti kamerával próbálkozik elég szép sikerrel. Az elhagyott jack meg csak azért kellett hogy több drága kiegészítőt adhassanak el, sehol nem újított semmit.

Szóval egyedül a face ID-t tudom megadni ami igazából semmi hasznos és egy akkumulátor idő kitolás mennyivel alapabb és hasznosabb is lenne, még mások olyan hangszórókkal próbálkoznak hogy az egész kijelző adná le a rezgést, hajlítható képernyőkkel, képernyő alatti kamerát már említettem, tényleg keret nélküli kijelzőkkel stb.