Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Bobber
    Én is használok ilyen rollert és elég sok tapasztalatom van már. A járdán is lehet vele közlekedni de tényleg észnél kell lenni a gyalogosok miatt. Eddig nekem nem volt velük gondom mert nagyon figyelek rájuk. Zömmel ha tehetem bicikli úton megyek mert tényleg oda való és ott is előzgeti az ember a bicajosokat. Amúgy általában a sebessége olyan 25km/h körül van szóval nem 40-50. van olyan is ami azt is tudja de az már az úttestre való és hivatalosan kismotor jogsi kell hozzá (bár ha szigorúan nézzük a kreszt akkor erre is bukó ill jogsi kéne). Miskolcon elég szar amúgy mert rengeteg bicikli út az úttestről van egy lekopott sárga csíkkal leválasztva és elég életveszélyes ott közlekedni. Pedig a bicajosok is ott mennek, de az autósok sajnos a rollerest még kevesebbe nézik mint a bicajost.
    Amúgy pont ausztriában hoztak most valami jogszabályt a rollerek használhatóságára mert nagyon sok gyalogos baleset volt. És kivételesen támogatom is hogy kéne valami jogi szabályozás bár azokból általában nem sok jó szokott kisülni. Agyatlan rolleresek meg mindig lesznek ugyanúgy mint agyatlan bicajos vagy autós is. De lehetne mondani agyatlan gyalogost is.