Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. "(és egyéb)"... Ezek szerint a látásod is szelektív.
2. Azt a képet direkt neked szántam. Egy skizofréniát szűrő teszt. De csak azért, mert annyira rajongsz a tesztekért.
3. Aduász egy szó... hihetetlen, hogy még mindig képes vagy alulmúlni magad. :D Persze nyilván szándékosan írtad így.
4. Pedig egy előző posztodban még te hivatkoztál az iróniára, most mégsem érted? De még ha a szövegem kontextusából indulsz is ki, abból is világosan látható, hogy a fasz se akar barátkozni veled.
Valójában alig posztolok ide, szóval ez is sokatmondó, hogy máris én vagyok kikiáltva a trash királyának, pedig a topik posztjainak kb. a fele szintúgy egy hulladék. Csak én veled ellentétben nem teszem szóvá, hanem továbbgörgetek. Minimum úgy viselkedsz, mintha te szartad volna a Grand Canyont, vagy mintha nekem a te ízlésedhez kéne igazodnom. Ne segíts, arra nincs szükségem... inkább verd ki, attól megnyugszol.