Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Összegezzük:
1. Betettél ide egy vállalhatatlan szemetet, ami az Univerzum egyetlen pontján sem lenne se humoros, se aranyos, ergo ultra off. (Ezt nem csak én tettem szóvá.)
2. Betettél rá egy másik off képet, ami dettó a kutyát nem érdekli.
3. Ellőtted az SG-s ultrasuttyók adu ászát, a helyesírás kártyát egy elgépelés miatt. Ez mondjuk megint csak kiváló képet fest arról, hogy milyen színvonalat képviselsz. Várjuk az életkor kártyát, és az új reg. jokert...
4. A cimboráid rossz helyen keresed... ott keresd, ahol az ilyen értékelhetetlen szemeteket kiokádják a netre, ergo nem vagyok a cimborád, úgy fest már nem is leszek, hiszen igyekszem elkerülni a humor legkisebb morzsájával sem rendelkező embereket.
Segítek: Ne tegyél be több szart, annál az is sokkal jobb, ha semmit nem teszel be. Szívesen!