Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
OFF
A első európai HDTV adás 2004-es
https://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television#European_HDTV_broadcasts
Amúgy ezen én is elcsodálkoztam, hogy cégek oldalán a sajt reklámjuk sincs meg néha vagy ugyan olyan "libafos" minőségben van nekik is, holott ők voltak a megrendelők és az a minimum lenne, hogy a készítőtől egy jó minőségű kópiát eltennék illetve feltennék az oldalamra archívumok közé enni nem kér.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy szerzőjogi dolgok is lehetnek a story mögött esetleg.
Miszerint bár én vagyok a megrendelő, de nem vagyok tulajdonosa a reklámnak, csak megrendeltem egy termékem reklámját, de minden herce-hurca a kivitelezőé, így kényelmes csak nem rendelkezik teljes joggal felette a megrendelő gondolom.
Ebből kiindulva viszont a reklámok jó részét a felhasználok vették fel a kor technikai szintjén, mivel a HDTV és az ehhez kapcsolódó rögzítő készülékek lassan terjedtek és e felhasználok által felvett reklám már az x x x x-edik "compilation"-ban szerepel és már x x x x szer renderelték, konvertálták már, a minőségük egyre gatyább.