Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dettó, csak picit beljebb ;-)
- Nagyjából 10 évig kellett kijárnom egy csirkekeltető üzembe, ahol az ottani IT infrastruktúráért voltam felelős. Szerencsére ebben az évben tulajdonos váltás történt és saját teammel dolgozik. Nagy megkönnyebbülés volt. Csak negatív tapasztalataim vannak. Rossz körülmények. Profitéhség. Iszonyú bűz. Durván alulfizetett alkalmazottak. Olyan szinten rideg és gépi az állattartás ott, hogy az félelmetes. Folyamatos bezártság, napfény és friss fű nyoma se... néha egymást eszik a nyomorult állatok. Egy iszonyat.
- Tehéntelepen kevesebbszer voltam, ott max 1-2 gép volt és a tartás színvonala is magasabb volt, de ettől még kis karámokba voltak zárva és kb. annyi szénát láttak, mint a Széna tér tegnap előtt. Ja és antibio, néha vérrel keveredő tejci, ha a gép egy picit túlfej. Sounds fun!
- Sertéstelepen is töltöttem be IT-s feladatokat, kb. 3-4 éven keresztül. Na ez volt a legkomolyabb, mind közül. Az állattartás körülményei itt voltak a legjobbak, de ettől ez még mindig ugye mérföldekre van attól, hogy a malackák kint szaladgálnak és néha túrják a földet aka tanyasi állattartás, ahol "boldogabbak" az állatok.
És igen odafigyelnek az egészségükre, DE HOGY? Rengeteg AB-t kapnak az állatok, te meg azt eszed. Én igyekszem egyre ritkábban ilyesmit enni, meg piacról, közvetlenül a termelőtől venni.
A szigor és a szabályok pedig nagyon kellenek... egyébként a marhahús szerencsére egyre inkább luxus. Remélem hamar el fog tűnni Földről... valójában az emberi szervezetnek semmi szüksége marhahúsra.