Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Mar utanna neztem en is. Tele van vele a youtube is. A scissor lift (ami csak egyenesen megy fel) azon valoban van egy szelep amit ki kell engedni es le lehet ereszteni. De csak lentrol lehet.
A linkelt pdf ben mar az A pontban levo feltetelek is fullosan bukosak. Ejszaka dolgozom ezekkel a masinakkal a plazakban mikor seni nincs a kornyeken. Ha ketten vagyunk akkor meg mindketten fent vagyunk a levegoben. Senkit nem viszek magammal, hogy nezelodjon meg a pocset vakarja odalent.
A boom lift aminek van karja annak nincs ilyen leengedo szelep. Siman iranyitani kell az AUX gombot nyomva tartva. Amikor valamiert nem mozdula gep mindig azt hasznaljuk szoval ebbol semmit nem tanultam.
Mentsegemre szoljon, mekem senki nem magyarazott el semmit. En nem egy olyan cegnel dolgozok, ahol dolgozik tobb tucat ember a munkan es barki barmit is elmagyarazott volna. En magamtol figuraltam ki mindent, teljesen egyedul. Aki felvett a munkara az meg sokszaz kilometerre volt tolem