Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
azért van annyi dislike mert berakták pdp szék memejét de öt nem, amióta felix nincs a videóban, azóta van sok dislike :D
Ami pedig a videóról, 4 youtubert ismertem fel a 112ból pedig elég aktiv vagyok yton
Markiplier + Chase Neistat + Swoozie + Marshmello, írhatnám még ninját és will smith de ök nem a youtubeon lettek sztárok, ezért nem írtam be :P
A lényeg amit írni akarok egyre kevesebb ismert youtubert invitálnak be és inkább a kevésbé ismert millios subos probálkoznak, vagy azért hogy újítsanak vagy azért van ez így, mert sok nagyon ismert youtuber utasítja vissza a szereplést.
a videó 95%-ban nekem ciki volt. mert túl sok felesleges beszéd volt benne. a legcikibb jelenet 5:10-nél van :D
érzem ebből a jelenetből 6 hónapig aktiv meme lesz :D
meg a will smith jelenetből :D
utószó :D 5m dislikenál jár :D te jó ég 1 nap alatt duplázódott :D érzem ebből lesz 10m dislike a hó végére :D
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.12.09. 02:27:48