Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • FalseHeLL
    Nekem fater mindig teraszon dohanyzott amig kicsi voltam. Siman behozta a szel a szobaba, eleg rossz volt olyannak aki nem dohanyzik, mint en, szoval figyelj esetleg erre is meg ha kint is dohanyzol. Szarul hangzik, hogy a nem dohanyzok nem hagyjak a dohanyzokat beken, meg kiuzik oket mindenhonnan, de nekem se jo mikor folyamat kohogok, illetve buzlok a fusttol. Azt is nehezen viselem ha valaki elottem gyalogol es szivja, en meg fullba kapom mogotte, de nem szolhatok semmit mert ugye szabad levego, es igazabol megoldom nem az csak nem kellemes. En azokat utalom akik elmennek kajalni nyaron, kiulnek a terasz/utcareszre es miutan befejeztek a kajat ragyujtanak ott az asztalok kozott. Valaki epp akkor kapta meg a kajajat stb. Faszert nem lehet felallni es legalabb 10 lepest megtenni valamelyik iranyba.