Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Renegade
    hát én dohányosként a nem dohányzókkal értek egyet, büdösek vagyunk, ez van. :(

Nálam lakás tabu, pláne, hogy voltam már segíteni cimbinél lakást felújítani, amit dohányosoktól vettek, kis túlzással minden sárga volt, még a lambéria mögött is. Próbáltam átszokni e-cigire, nem ment, letenni nem tudom, tiszta gáz.

Kis adalék: dohányos és dohányos "szaga" között is van különbség, van olyan ismerősöm aki mellett én sem tudok megmaradni, mert valahogy büdösebb mint az átlag bagós (fürdik meg minden, csak valahogy nála máshogy csapódik le, a fene tudja).

Egyszer sikerült pár hétre letennem, na akkor rohadtul éreztem a ritkán használt utcai ruháimon a bűzt (átmeneti, téli kabát, ilyesmi)