Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • CSOCSO
    Es aki fuvezik?

Anyam es felesegem is doanyos volt, ugyhogy igazabol kb 30 eves koromig mindig volt aki dohanyzott mellettem. Szerencsere mindketten leszoktak rola. Most valahogy az ocsem szokott ra. :(
    Amugy tenyleg borzalmas es gusztustalan mikor neki all dohanyozni. Foleg mikor segitseget kerem valamiben es a ket oraban 4.szerre tart 5 perc szunetet

Ennel gazabb mar csak a fuvesek lehetnek talan. 100 szor budosebb. Amerikaban tobb embert ismerek aki fuvezik tobbszor naponta mint aki sima dohanyt sziv :( A szomszedom is fuvezik. Azt is erzem minden nap mikor nekiallnak a haverjava :/

De ha azt hiszed az az auto budos amiben dhanyoznak akkor szagolj bele egy olyanba amiben fiveznek minden nap. GUSZTUSTALAN!
    Az embereken is 1szer jobban lehet erezni. Multkor ultem a fodrasznal es bejott egy csavo a 6 eves kislanyaval. A csavo valszeg fuvezett az autojaban elotte mert buzlott tole :(
    Tudom, hogy nem olyan gaz mint a pia de akkor is szanalom, nagyon kemenyen.

Meg annyit hozzafuzvnek, hogy amerikaban nem keverik a fivet semmivel. 1 cigit tekernek es 2-3-4 reszletben elszivjak egyedul egesz nap vagy 2-3an 1 et elszivnak egyszerre. Tehat a szag nagyon tomeny.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.10.28. 14:01:33