Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Nekem 65% lett. Az információk nagy részét filmekből szedtem össze. (még azt is tudtam, hogy Maine van Kanadához közel).
65% is csak azért lett mert valamelyik kérdést, vagyis inkább a válaszokat benéztem.
De a lényeg, hogy ha ezekre az átlag amcsik nem tudnak helyesen válaszolni az nagy szégyen szerintem.
Egyébként a #363889 hsz-ben ott van egy magyar állampolgárság szerűség. Abban 16/20-at sikerült elérni. Szerencsére nyelvtan kérdés nincs benne. :DD
Mind az amerikai, mind a magyar elég általános műveltségre épít. Egyikben sincs olyan brutál kérdés szerintem.