Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ToxiMaxi
    A társadalom számára ki az "értékesebb"? Egy olyan ember, akinek kiváló az általános műveltsége de a munkája átlag alatti vagy az, akinek a munkája kiváló de nem ismeri a Szabó Lőrinc verseket? Tudom demagóg kérdés de sokan ezt a fajta műveltséget többre tartják, mint azt, hogy valaki a szakmája mestere legyen, vagy egyszerűen csak jól végezze a rábízott munkát. Mivel leszek én több ha tudom ezeket a dolgokat? Nem az egyszerű matekra gondolok vagy a minimális földrajzra, fizikára, amit ténylegesen hasznosítani tudok. Hanem mondjuk a deriválásra, a hegycsúcsok magasságára és hogy az USA mennyi olajat termel vagy netán annak kiszámítására, hogy ha x sebességgel eldobok egy almát annak milyen messzire kell repülnie?

Szerintem semmi haszna sincs. Persze nem baj ha van de mondjuk ha az iskolában nem az lenne a legfontosabb, hogy verseket, egyenleteket magoltatnak velünk, hanem ténylegesen használható tudást adnának, lehet jobban teljesítenénk.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.07.18. 13:20:50