Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Renegade #362566 hát, kint is van bűnözés, ez nem kérdés. kérdeztem kollégákat, hogy volt-e gond az elmúlt 3 évben Brüsszelben, mondták, hogy egyszer el lettek küldve a picsába egy fekete negyedből.
Három dolog azért megmaradt: Párizs "Népliget" (Bus Station de Bercy), picsaruhás szöszi cicafül simán kirakta a fekete gyúrópark mellett a táskájára a notebookot és végignézett egy részt a kedvenc sorozatából...este.
Én blablacar-ral mentem Marseille, nyilván csak én voltam egyedül fehér a kocsiba, minden benzinkútnál megkérdezte a sofőr, hogy mit vehet nekem, mert késett.
Marseille-ben meg gond nélkül mászkáltunk a fekete negyedben (megbámultak, nem vitás, de ennyi).
De az is tény, hogy vertek már engem bilincsbe Belgiumba, mert Magyar voltam, persze utána nem győztek elnézést kérni, amikor kiderült, hogy azért van szarásig az autó IT cuccokkal, mert mérjük a Base hálózatát, nem azért mert loptuk a cuccot. :)
De tény, egyszer (a két év alatt) konfrontálódtam feketékkel Párizsban...rossz helyen parkoltam le és hát nem éppen egy huszáros kolléga maradt a kocsiban, de az első hangos szóra bátran elszaladtak..szerintem, ha itthon rákiabáltam volna a mi barnáinkra, én már nem élnék.
Szóval nem hiszem, hogy amit itthon visítoznak az igaz lenne, de azt sem, hogy odakint négykézláb csúszva bárhonnan hazajutsz éjfélkor merev részegen. de az tény, hogy ha kint mosolyogsz, akkor embernek tartanak, nem pedig lootnak. :)