Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Solt #362545 Nem ugyanez, még rosszabb volt... elmúltam 40, végig asszisztáltam az elmúlt 20 évet, nekem nem kell bemutatni mi ment. Az ingyenes Metro újságból csak a kormány propaganda ment, jobb oldali média elvétve akadt az is csak írott formában. A Hír TV volt az első fecske, de az is amit kapott folyamatosan...
Minden hivatalos helyen, de még a szállodákban is 99%-ban csak a Népszabadság, 168 óra, Élet és Irodalom, HVG volt kirakva... Magyar Nemzet még csak véletlenül sem. Lementél a metróba, ott meg annyit láttál, hogy mindenki a Metro újságot bújja mert ingyen van (akkor nagy szó volt)... cserébe szépen tolták az arcodba az álbaloldali / álliberális szemetet. Az 5%-s törpe szekta meg az mszMp folyt mindenhonnan... "napkeltétől" napnyugtáig ugyebár. Azoknak akik ez volt a természetes, persze, hogy a mostani állapot nem tetszik...
A politikai részébe nem szeretnék belefolyni mert egyrészt nem idevaló, másrészt sokkal pofátlanabbul hazudtak, (nem lesz gázáremelés, nem lesz ÁFA emelés és társai) harmadrészt pedig semmi értelme...