Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Nyiri #357293 Én nem így látom. Én 90 kilót fogytam le 10 éve. Most vagyok 92. Azóta tartom a súlyom. Most egy átlag ember vagyok az utcán. Előtte egy nevetség tárgya voltam akire mindenki mutogatott. Kibaszott nyomasztó úgy élni. Igaz én nem roadshow-ztam tele a médiát és sem a internetet, de akármikor látok egy ilyet, csak bízom benne, hogy sikerül neki akár így akár úgy.
Szerintem is gáz hősnek beállítani, ugyanis csak a saját érdeke hogy egészséges legyen. De az emberek ilyenek. Imádnak rajongani valamiért. Amúgy ez akár még jó is lehet. Ha több hasonló ember látja hogy sikerülhet neki (akár segítséggel) már elért valamit azon kívül hogy nem hal meg 40 évesen.