Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ember, neked üldözési mániád van, én nem kommenteltem semmi sehol semmilyen politikai töltettel, egyetlen reakciom volt, amiben azt mondtam, hogy Trump egy ostoba ember, egy szó nem esett politikáról, üldözési mániád van, szóval most már jó lenne ha alátámasztanád amit mondasz, mert ez csak hazugság és feszkó keltés, pontosan az ami ellen itt ágálsz. A személyeskedést meg be lehet fejezni, mert a véleménynyilvánításhoz még a magamfajtának is joga van, nem csak a magadfajtáknak :)
Ha továbbra is nyomod a hülyeséget, akkor hívhatsz egy moderátort aki szépen átnézi miről is beszélsz meg mivel vádaskodsz covfefe
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.06.11. 10:17:24