Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • cenobite
    Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt az egyre erősebb "nem csak 2 nem létezik" hullámot ami főleg az USA-ban hódít. Amikor látom hogy tüntetéseken olyan táblákkal vonulnak hogy "a férfiak is szülhessenek" és hasonlók akkor már tényleg azt gondolom hogy inkább haljon ki az egész emberiség, minthogy ez tovább fokozódjon. A feminácik külön kategória, idegbeteg agyhalott tudatlan barmok. Nagyon el van már itt cseszve minden, én örülnék egy világégésnek, de komolyan. :(

Ennyi a lényeg:

Fú de felb*sztam magam így meló előtt, pedig nyugodt ember vagyok, kevés dolog idegesít fel, de az egyik az emberi ostobaság.