Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hát ez ilyen felkapott történés lehet mostanában (bár a nézőszám nem ezt mutatja :D) szóval 2Pac Hit 'em up számára írt valaki valamit és a fuck Burger King arra lehet a reflexió. miérteket igazából én sem látok. lehet gerilla marketing:
én inkább azokat nem szeretem ami 3:22 nél történik, mikor motyognak franciául és nem értem, bár angol feliratot rakhatnának rá olyankor, mert 1-2 szokott lenni részenként, de nem nagy gond túlélem hogy megnézem azokat is mert a többi kárpótol.