Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Cziras
    Sziasztok!
    A kisfiam lefejezését, vízbe folytását, élve eltemetését taglalja rendszeresen egy 6 év körüli kislány a kedvenc játszóterünkön.
    Igazi kis zsarnok figura a kislány és simán közli a homokozó közepén, hogy a kisfiam egy kis pisis baba (3 éves múlt Levim) és ő belefolytaná a tengerbe, késsel elvágná a torkát, stb... Komolyan horrorfilmbe illően adja elő. És bíztatja a homokozóbeli fiúkat, hogy öljék meg a kis pisist. Eddig már háromszor fordult ez elő. Szerencsére sem a fiam, sem a többi gyerek ügyet sem vet a kislányra, de ettől még az nem veszi észre magát és csak mondja-mondja. Én nem szóltam bele, még a férjem sem, csak ott állunk és ügyelünk, h a tettlegességig ne fajuljon a dolog. Már tudjuk, hogy ki az anyukája, aki midnig a játszótér másik felén trécsel, eltűri, h kiscsaj simán visszaszólogasson neki, majd egy szakadt, lyukas kipufogójú, rozsdás verdával fuvarozza haza a lánykáját a kreszt kb. leszarva. Tehát úgy érzem, neki nincs értelme szólnunk.
    De ez valahogy mégsem kóser dolog. A fiam ugyanis azóta már közölte velem mérgében, hogy levágja a fejemet/ belefolyt a tengerbe. Szóval attól, h a kislánynak nem szólt vissza -mert erre tanítottuk-, még megjegyezte amit hallott és gőze nincs mit jelent, de mégis minket éget le vele nyilvános helyen. És hiába mondom neki, hogy ilyet nem mondunk. Ha a kislányra senki nem szólt rá a játszón, akkor jogosan gondolja, hogy ilyet szabad mondani. De hogy szóljak rá én vagy bárki más egy ismeretlen gyerekére? Ti rászólnátok? Mit csinálnátok?