Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
inkább ez a batman-es kép, mint a kinek van jogsija és kinek nincs téma
Egyébként a ladást én se engedtem volna be, aki sajnálja a legcsekélyebb jelzését a sávváltási szándékra azt én nem eresztem be. Legalábbis a mi országunkban elvárható az index használata és akkor simán alkalmazható a cipzár effektus. Olaszoknál például más a helyzet, ott azt tapasztaltam az indexet senki se használja, simán behúzódnak a másik elé az pedig ezt tolerálja. Ott is él egy mindenki által betartott játékszabály a közlekedésben.
Amúgy fiatalon én még bepöccentem a bunkókon, ma már megtanultam elereszteni ezeket. Van más dolog amin bosszankodhat az ember, miért egy suttyó csessze fel az agyam pont akit valószínű soha az életben nem látok többet.