Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Bobber
    Egyetértek, minden autosnak kötelezővé tenném egy napra legalább a bicajt, hogy azzal menjen dolgozni stb. Én minden nap kerekezek mert azzal járok dolgozni és az autósok nagy ívben leszarnak, hogy ott vagyok sőt sokan csak azért is direkt ránk húzza a kormányt. ha meg ütöm a tetejét az autónak akkor meg meg van lepődve. Direkt hajtanak ki kereszteződésbe elém, direkt a pocsolyába hajtanak, hogy csapjon fel, mellémér dudál rámrántja a kormányt rosszul beállított ablakmosóval spriccel le stb stb. Én is autózom soxor én is szidom a bicajosokat mert valóban sok a gyökér köztünk is aki csak azért is éles helyzetekbe megy bele, de azt tudom hogyha engem szivat egy autós és hirtelen fékezésre vagy kormány odébrántásra kényszerít akkor az ne várja meg hogy utolérjem mert kicibálom a kocsiból. és általában utol szoktam érni.
    Szóval elismerem hogy sok a gyökér sajnos a bicajosok között is de akkor is azt mondom hogy egy autósnak aki nem nagyon sérülhet nem kéne baleseti helyzetet előidézni csak hogy megmutassa hogy milyen kemény a biztonságos acélkaszni mögött. És való igaz az is hogy a bicikli utakat se arra használják amire kell vagy gyalogosok ténferegnek rajta vagy telipakolják. Szóval kaki a helyzet és sose lesz jó. A mi közlekedési morálunk még nem tart ott hogy zökkenőmentesen és balesetmentesen tudjunk közlekedni:( (igaz ez autó autó köszti esetekre is.)