Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Kata
    A szabályt nem én hoztam és nem én kértem - mint említettem - és nem is szoptam le érte egy moderátort sem, még ha ebből szép népmesét is tudnátok kanyarítani.
    De felőlem kérhetitek a szabály levételét, mert engem az is hidegen hagy ha ott van meg az is ha nem. Egyszerűen olyan közömbös szintre jutottam ezzel kapcsolatosan, hogy az már fájó. El nem tudod képzelni mennyire van elegem ezekből... meg abból hogy mindig mindenkinek velem kell foglalkoznia, bármilyen szinten is... Én lennék a legboldogabb ha leszarnátok (nem a kakiszexre gondolok...) és hagynátok békén, akármit is írok ide.