Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • daeemoon
    1 - 25, 2 - 20, 3 - ?, 4 - 66, 5 - nincs, 6 - 5
    Igen, már pár éve tudom, hogy színtévesztő vagyok, ezért nem lettem műszerész, és van 2 jogsim, akkor is közölték, hogy az vagyok, meg még jó pár orvosi vizsgálaton :D Nem akarják elhinni.

#249735 - nem tudom pontosan melyeket keverem, mert árnyalat tévesztés a leggyakoribb... Sárga néha zöld, zöld néha barna, a lilát meg csak akkor ismerem fel, mikor mázlim van :D Tárgyak esetében a megvilágítás is sokat tesz.
    Az újabb közlekedési lámpák sárgáját sokszor zöldnek látom, de szerencsére telik annyi a gógyimból, hogy tudjam, melyik a valóban zöld :)
    Itt a gyárban az optikai kábeleket én ciánzöldnek látom, mindenki kéknek mondja :D