Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Blum #244840 Tegnap,myvip..
K. Béla:
"szia szólj már király l. norbinak mert soha nem írt még akkor mongyad neki hogy mindennap 17.40 kor vagyok gépnél jó eszt mongyad neki jó szia "
Válaszom rá:
"Esetleg bemutatkoznál,hogy ki a tököm vagy és elmagyaráznád,hogy miért én szóljak neki? "
Ma jött rá a válasz:
"mert ő ritkán van gépnél és te neked szóltam inkább te hát szólsz neki hogy írjon aszt is mongyad neki hogy 17.40 kor írjon jó mert akkor vagyok gépnél szia "
Soha a büdös életben nem láttam a tagot,fogalmam sincs,hogy ki ez a fogyatékos paraszt. Ötletem sincs,hogy most mi a tökömet akar xD