Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Érettségire kaptam, akkor olyan 50ezertől felfele voltak az árak (olyan 300ezerig), mostanában is ilyesmi árakon láttam - titán tokozás, zafírüveg, vízálló felépítés, stb.
Ezt az órát én gond nélkül felveszem pl. öltönyhöz is, elegánsan néz ki, egy párezer forintos bazári órával ugyanezt nem biztos, hogy megtenném, nem illik oda. Az időt az is mutatja, de ez más kategória - bár sehol nincs a drága órákhoz képest. Az pedig egy másik világ (és ott kezdődik, ahol a Citizen véget ér).