Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Nézd, reálisan látsz sokmindent, nem vitatkozom veled - és igen, demokratikusnak tartom. Ugyanis a szavak ma elvesztették értelmüket (értsd ahogy jónak látod, sztem megvan a magadhoz való eszed hozzá). Demokratikus, mert ez a törvény valóban bünteti azt a tévékettőt meg a többit, amelyik szabályt szeg, nem csak 6 év múlva közöl egy egyperces adáscsend alatt felolvasott bírósági ítéletet, hogy valamikor xy évben hazudtak (vagyis nem tájékoztattak tényszerűen).
DE. Azért járatja le magát az említett honlap, mert ami abban a bizonyos nyolc évben ámokfutás történt az emberek kárára, az a pajrájtbéj oldal üzemeltetőjénél nem jelentett semmit. Olvasd el például a jelentést, ami 2006-tal foglalkozik. Ha ezek után még mindig nem látod tényszerűen a dolgokat, akkor én rajtad nem tudok (nem is akarok/nincs szándékomban) segíteni.
Ja még annyit, hogy mellékes ez esetben, mi közülünk ki olvasta el a törvényt (mert ugye engem volt célod megkérdőjelezni ezzel,nem a piratebay ötletét?). A lényeg az, hogy a piratebay üzemeltetője egyszerűen kitett valamit a főoldalra és rúgott még eggyet a magyarba, hadd szenvedjen (pedig nem fog szenvedni, valszeg csak az a két főbűnös csatorna, amelyik eddig gátlástalanul nyírta az emberek agyát...). Eszem ágában tehát nincs védeni a törvényt foggal-körömmel. Csak állítom realistaként a véleményem. A #240771-el egyet értek. Mindent elmond az egészről.