sztavrosz#35
Hogy mit bizonyítottam ezzel? Azt, hogy milyen itt a fórum szinvonala, ahelyett hogy azon vitatkoztatok volna, hogy hamisítvány-e a videó v. sem, v. hogy ez nem lehetséges, elkezdetek arról dumcsizni, hogy a P4 hűtés nélkül is megy, de lassan. Holott se a cikkben sem a videóban szó sincs P4-ről! Még arra sem voltatok képesek hogy megfejtsék a turpisságot, azaz hogy én készítettem a videót, de itt mégis mindenki olyan okos! Nem láttam, hogy valaki olyanokat írt volna, hogy kipróbáltam én is, hanem ezeket írták: "az viszont aggaszto hogy milyen eroszakosan sikoltozol az igazadert egy 800 mhzes hutes nelkul mukodo celeronra", de én elismerem hogy nem működik hűtés nélkül, de rajtam kívül senki nem próbálta ki, hogy igaz-e amit lát, hanem mindenki csak okoskodik (a levegőre v. másra hivatkozva). Arra pedig, hogy 1 bolond százat csinál arra pedig az a bizonyíték, hogy elkezdem alpári stílusban mondani a magamét, erre ugyanúgy folytatják (mi a különbség én és ő közöttük?). A supergamezről pedig csak a véleményemet mondtam el, ha ezért tesz ki a moderátor (és nem a trágárkodásaimért), akkor pedig meg is érdemlem. Nézz meg más informatikai site-ot és ott nem fogsz ennyi INTEL vs. AMD-s hírt látni! Itt azért van aránytalanul ilyen sok, mert rájöttek, hogy ván pár hülye, aki emiatt mindig visszatér az oldalukra, hogy egymást szídják (és ez nekik jó reklám, egy hatékony reklám v. nagyon rossz vagy nagyon jó). Mellesleg a tozsdehirek.ini.hu weboldalamat is reklámoztam! Nekünk ez egy jó és tanulságos poén volt! Sajnálom, hogy a poént el kellett magyarázni.