Vízipók#12
Láttam egy filmet, az volt a címe, hogy Támad a Mars! Azóta nem merek kimenni az utcára, mert félek a marslakóktól.
Ha te filmen látsz valamit, azt feltétel nélkül elhiszed? Te ezek után le mernéd venni működés közben a hűtőbordát a procidról? Fel sem vetődött benned, hogy ott esetleg két gép van? Miért ad az Intel alapból hűtőbordát (ráadásul ventivel) a dobozos cerkákhoz? Asszem ezek a cerkák 15-20 watt körül fűtenek. Ez nem sok, de nem eredményez 30 fokos procit hűtés nélkül. Eddig Intelem volt, most XP-t nyúzok. Az Intellel majdnem megszívtam, (600-as P3 CuMine mag) rosszul raktam rá a bordát. A gép lekapcsolt, a proci túlélt. Nem tudtam, mitől van, és bekapcsoltam a gépet, a bios szerint a cpu 50 fokos volt, aztán 65, aztán 75-nél elkezdett visítani a speaker, kb. egy másodpercre rá lekapcsolt a gép. Utána két évig használtam azt a gépet, semmi bajom nem volt vele. Ezzel annyit akartam mondani, hogy tessék a kis fejeteket használni, és flame-elés helyett ÉRVELNI. A változatosság gyönyörködtet.