Honlapot szeretnénk
  • Max7
    #134
    [courier]
    Nézzük kicsit más oldalról ezt az egészet!
    Az oldal nevéből kiindulva e-bookok voltak az oldalon! Nem ismerem az oldalt és a tartalmát se tudom mi volt, de szerintem nem csak illegális tartalma volt!

    Aztán nézzük abból a szemszögből, hogy nem az torrentezik, nem az másol illegálisan, nem az tölt le e-könyveket aki megteheti hogy megvegye drágán a boltba, hanem az, aki rászorul mert nincsenek miliói eredeti cd-ket dvd-ket könyveket venni!

    És kitől lop? Mert ügye ez lopás! Pl.: Bill Gates-től! Akinek dagad a mája annyira hogy 500 millió dollárt adományoz az ADIS kutatásokra Lásd cikk! (természetesen becsülöm őt és van eredeti winxp-m tehát monyuk úgy hogy az én pénzemből jotékonykodik)

    És aki csinálta ezt az oldalt hogy viselkedik? Mint Robin Hood (lehet hogy nem jól irtam a nevét sorry). A gazdagoktól "lop" és amit "elopott" a szegényeknek adja!

    De csak vegyük azt alpul, hogy lehet hogy 150 napot lehet hogy csak 15 napot dolgozott vele de lehet hogy csak 15 percet de akkor is az övé és biztos nem teheti meg ő se, hogy megvegyen többszáz könyvet!

    Ez nem, hogy etikátlan cselekedet volt hanem egy gusztustalan undorító patkány jellemző! És akkor még finoman foglamaztam! Az ilyennek ha találkoznék vele személyesen jól telibebasznám a pofáját már elnézést a kifejezésért! [Kedves mod ha büntit kapok másold már be a topik címét meg hozzászóását és úgy büntess, hogy mindenki megértse miért kaptam a büntit]

    Szal ennyit erről