Help..plz
  • Nark
    #1
    Több kerdés is felmerült bennem ezzel a témával kapcsolatban.A napokban vettem egy skystar2 kartyát europeonline elöfizetéssel.A műholdas műsorokat tudom venni vele ,de nem is ezert vettem hanem a letöltés miatt.Utánna neztem egy kicsit a neten es találtam egy programot ami segíti ezt a letöltési témát.Eon File Fetch Manager.Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
    1. Azt értem hogyan lehet berakni egy címet amit majd az eon letölt és lelövi nekem egy adott időpontban. (Minden esetben az tuti hogy nem percekröl van szó) Vagy amikor kérem.
    2.Azt már nem értem,miért nem müködik a letöltés magyar oldalrol vagy magyar cimröl?.A valasz minden esetben eror.Még akkor is ha a Hardviredröl kerek le valamit, a warezröl nem is beszélve.Külföldieket meg nem probáltam.
    3.Vann ennek a,programnak egy nagyon izgalmas része amit Shared Downloads hívnak.Ömlenek a letöltendő fileok de egyenlöre még semmit sem sikerült megszereznem.Van itt egy olyan fülecske hogy Selective Reception,itt látom hogy mik vannak vagyis mik lesznek azok amik lejönének hozzám ha jól tudom.Azt olvastam ,hogy csak anyit tudok tenni ,hogy ami nekem nem kell azt egyszerüen törlöm a listárol.Itt merül fel néhány kerdes.
    pl:Mi van akkor ha a file mellet ez áll: Witing for Transmission
    Transmission Delayed?
    Egyáltalán hogyan tudom rávenni hogy végre valami lejöjjön?? Talán be kell hogy legyen kapcsolva a gép es majd csak lejön valami??Vagy abban az ídőpontban jön le ami a file mellet jelez?
    Remélem tud valaki segiteni.Eddig nagyon úgy érzem hogy felesleges pénz kidobás volt.