Sound Blaster Audigy Vs. Windows XP.
-
A tököm kezd kilenni ezekkel a hangkártyákkal.
Meghalt az szemétre valónak termett Audigy SE kártyám, rendeltem helyette egy Audigy 4 OEM-et (tudom hogy nem igazi Au4 panel nélkül, sokkal inkább Au2 value, de nekem az is jó, lényeg hogy hardveresen tudja az EAX-ot, ne csak emulálja mint az Au SE, akkora fasza hangcuccom nincs hogy az a kis minőség eltérés számítson). Ma lehoztaák, bementem a boltba, elémrakták a zacskót, kihúzták én meg csak lestem. Volt benne egy Audigy 4 feliratú CD, meg egy Audigy SE nyákra (olyannyira hogy a nyomtattott felirat szerint a modellszám is megegyezik és nem Audigy 4 van ráírva a vége felé ahogy elvileg illene, hanem simán Audigy mint az SE-re is...). Megnézte az eladó is, a kérésemre levett a polcról egy Audigy SE-t is, megzétük, első átfutásra még a chpiset is tök ugyanaz rajta, a modellszám is megegyezik, ez egy Audigy SE... Berakja egy gépbe, berakja az Audigy 4 feliratú CD-t és lás csodát, feltelpül, kiírja az eszközkezelőben hogy Audigy 4, hát ne basszanak már meg. Odahívta egy másik kollégáját, az is nézi, azt mondja ő is látott már Audigy 4 OEM-et és Audigy SE-t is képen is meg élőben is, de ilyen párosítást még nem. Felhívták a nagykert, azt mondták márpedig ez Audigy 4 OEM. Valahol igazság is kell hogy legyen benne hogy nem csak a zacskóban cserélte ki valaki, mert az összes Audigy ugyanazt a drivert használja, az SE-t és Valuet leszámítva (mert ezek szoftveresen emulálnak pár dolgot)
Most jobhíjján azt mondta nem kell megvennem, rendelhetek helyette valami mást.
Nade mit? Audigy 2 Zs-ről meggyőztem magam pár napja hogy nem kell, most meg vegym meg, akkor így még a placebó stílusú elégedettség se lehet meg...
Sima Audigy 2-t lehet még kapni itthon?