• Johann
    Al: Hát ez az, hogy beletesz új dolgokat, de a megvalósítás tabu téma! Tehát a konkurrencia kisérletezze ki rá a megoldást hogyan is oldjon meg egy új MS fejlesztést! Abban egyetértek hogy a fejlesztöknek jó, meg a net-ezöknek, de nem kéne ennyire leszarni a konkurrenciát! Ugyanis így az MS rendkívül nagy lépéselönybe kerül, azok meg persze lemaradnak...
    Ez olyan mintha mondjuk én elkezdeném teletömködni a PHP-t 1-2 dologgal ami hiányzik belöle (megtehetem mert nyílt forrású), aztán tegyük fel olyan helyzetben vagyok mint MS, és meg tudom tenni hogy ez váljon általánossá, akkor mi lesz az eredeti fejlesztökkel??? Kénytelenek kitalálni miket raktam bele, és hogyan kell megoldani ha versenyben akarnak velem maradni! Ennek az az eredménye, hogy kiirtom azokat akiknek az egészet köszönhetjük! És türjék szó nélkül? Ez igen elönytelen versenyhelyzet nem???
    És sajnos ez egyre rosszabb lesz, mert Bill Gay azt mondta, hogy az a célja, hogy a világ összes gépén MS szoftver fusson! Szerintem célszerü lenne elötte letörni a szarvát valamivel, hogy kapjon már észbe, hogy nagyon sokan nem kiváncsiak az ö szoftvereire!!! Ebböl a célból indultak olyan fejlsztések mint pl. a Linux, ami a nyílt forrás miatt nem bántható! Vagyis az MS nem tudja tönkretenni mint annyi más céget! Igy veszélyben van Billy elképzelése, és ahogy a fejlödés halad (hiszen remek programozók dolgoznak a Linuxon), remélhetöleg meg is szorongatják a szarházit! :)