• trident
    Lehet nem téged kellene zargatnom, de nem lenne jó olyan informatívnak megcsinálni a bannert, mint a radeon hd topikban?

Iszony sok cpu jön ki, elsőnek egy egyszerű táblázat is jó lenne az órajellel, fogyasztással, csíkszélességgel, l2, l3 mérettel, másodjára a "best buy"-okat bemutató teszttel harmadjára meg esetleg ha van olyan írás, oldal, teszt, ami bemutatja az alapokat, pl. am2, am3 foglalat és feature, x2, black box, stb.

A radeon hd topikban tényleg nagyon faszán össze van szedve minden, szerintem itt is elférne ha nem is annyi bőséges infó, csak az ami jól jön, könnyebb választani, utána nézni.

Piszkálni, zargatni nem akarlak, de olyan embert érdemes kérni erre, aki megtudja és meg is oldja ezt a hasznos dolgot.
    Például ebben az esetben is hasznos lenne, de teszem azt én is felületesen ismerem az AMD utitervet, Intelt kicsit jobban, de szerettem volna körbenézni, milyen cpu-t találnék, ha a 20 ezres kategória környékén keresgélek, tuningolható, alacsony fogyasztás mellett (bonyolítva azzal, hogy egy E6300-zal versenyezne például)