erről történetek, vélemények
-
Ha visszaviszed akkor semmiképp ne mondjad azt hogy zárlat,megégett stb.Volt egy eset videokártyára tnt2 volt és a borda nem akart lejönni ,mert ragasztott volt,elkezdtem feszegetni de nem jött így hát feladtam,de amikor visszaraktam többet sipolva indult a gép(de a kép már nem jött be).Amikor visszavittem hogy nem jó csak annyit mondtam hogy 'sipolva indul a nemtudom mi lehet a baja'.Adtak volna egy másikat amig nem lesz ugyanolyan,de inkább vettem egy dobozos gf2-öt,a régit teljes áron beszámolták.
Ha nem látszik égés külsérelmi nyom(8 napon bellül gyógyulo nem számít),akkor már csak egy szép mesét kell kitalálni.Pl már rég problémák használom ,de egyszer használat közben elment a kép ,rögtön ki húztad a konnektorbol utána még egyszer kiprobáltad de nem megy.A többi harvered egy másik gépben letesztelted azok jók,igy hát csak a lap lehet rossz.
Egyébként ha garancia levélre amit kaptál,nincs ráirva hogy csak úgy érvényes ha ök installálták fel,akkor nincs mitöl tartanod.Mert igazad van.