• galocza
    ki nem xarja le, melyik tesztben melyik a jobb? az ember megnézi a pénztárcáját, vesz egy papírt, ceruzát és számolgat mi jön ki belőle. aztán szépen meveszi a legjobb ár/teljesítmény arányút (ami most megint nem az intel). irigylem azt akinek nem így kell csinálnia.
    az instabilitás dolog hülyeség, a k6ok utáni amd procik stabilak (a környéken volt párhoz szerencsém), míg találkoztam pár igen instabil celeronos (nem p3/4!) konfiggal.
    a melegedés-dolgon sikerült javítani, még egy kis szelet kifogva az intel vitorlájából.
    a beégés - na hát az igaz... ém ilyet nem láttam, kiváncsi lennék, az amd procik hány %ával történik meg. valószínűleg nem sok, de azért így is ciki.

attól tartok, sokakban még mindig a k6 időszak rémképei jelennek meg, ha az amdre gondol, pedig az rég túlhaladott. az amd feljavult, és méltó versenytárs lett. és ez nektek, kedves intel fanok is jó, mert ár/fejlesztésháborúra sakallja az intelt és a csatából, mi, vásárlók profitálunk...

ps: megjegyzés: a 386ból és 486ból is az amd hozta ki a többet (40mhz/133mhz).
    nekem volt mind2, lesz is , minddel elégedett voltam...