ha kaptál egy jót ird be
  • Breki33

715. Csendes éjszakán elkerül az álom, gondolataimban teutánad vágyom. Álmodom felõled szerelmes meséket, minden álmom vége, hogy szeretlek téged.

716. A szerelem olyan mint egy labirintus. Nagyon nehezen igazotsz ki rajta. És ha végül sikerült, elnyered méltó jutalmad.

717. Az én szívem kisóra, szeretet a rugója. Mindig csak azt ketyegi, hogy......szereti.

718. Ha könny lennél a szememben, sohasem sírnék; mert félnék, hogy ELVESZÍTELEK!

719. Ma is úgy vakítasz el mint régen! Ma is úgy akarlak pont mint régen! Hiszen állandóan rád gondolok kedves, Mintha minden percben ott lennék melletted!

720. Arcod festi kékre az eget, szemed szinétöl zöldülnek a fák, nélküled üres minden képzelet és világtalan az egész világ.

721. Aki nálam jobban szeret, nyelje le a Gellért-hegyet!!

722. Vágyom tested melegére,meleg ölelésre,az édes csók ízére, csókod édesére, nyelved játékára, simogatásodra, finom illatodra, hogy itt legyél velem ma.

723. Nyelvem pici virágokat rajzol hasadra, szeretném ha kezünk összefonódna, hasadra pici virágokat lehelnék, remélem hogy enyém lehetsz még.

724. "Elmúlt, mint száz más pillanat, s mi tudjuk, hogy mégis múlhatatlan, mert szívek õrzik, s nem szavak"

725. Sosem mondtam még el szebben Neked, de egy könnycseppben benne volt minden. Sosem mondtam még el, de te érezted, hisz tudnod kell, tiéd a szívem!

726. Ha bajban vagy, mindig egyedül érzed magad. Késöbb átgondolod, rájösz miböl ered, és elismered, nem rossz dolog, ha akad aki szeret.

727. Mióta megismertelek a sok millió csillag is szebben ragyog! Látod,õk is tudják,hogy veled milyen boldog vagyok!!!

728. 40 fokos lázzal nyomom az ágyat, De nem a betegség kínoz hanem a bánat. A bánat, hogy nem vagyok véled, A bánat, hogy nem látlak téged.

729. Sosem tudtam eddig,milyen szép az élet,mióta ismerlek,azóta élek!Szívem lágyan összedobban,szeretlek téged napról-napra jobban!

730. Kell a Föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyen fény, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, és kellesz Te, hogy boldog legyen az életem!

731. "A szív fölött gyõzedelmeskedni nagy dolog, de nagyobb a szívvel artott gyõzelmi babért."

732. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókodat a számon felejtett. Még csak akkor tenne szépet, ha egyszer mindörökre nekem adna téged.

733. Torta recept: 50 dkg csók, 5 dkg simogatás, 1 banán, 2 tojás, fél óra keverés, 1 csepp tejszínhab, 9 hónap nyugalom és 18 év ráfizetés!!!!!!!!

734. SZERETNI SZÉP ÉS NEMES DOLOG, CSALÓDNI FÁJ EZT TE IS JÓL TUDOD. DE BOLDOG CSAK AKKOR LEHETSZ, HA AZ LESZ TIÉD, KIT IGAZÁN SZERETSZ.

735. Van egy álmom, melyben a legfontosabb szerepet neked szánom. Ha egyszer valóra váltom, én leszek a legboldogabb a világon.

736. Hidd el, Te vagy az álmom, minden éjjel a testedre vágyom. Ne szólj semmit, csak fogd a kezem, add meg magad, SZERETKEZZ VELEM!

737. Ezek a csókok nem társulhatnának egy vad szeretkezésbe, mely egymás örömeit kielégítve titkon a csúcsra röpítenek?

738. Akkor szeress, amikor a legkevésbé érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá.

739. Ha bûn 1 álmodás, vállalom ezt a vétket. Ha bûn, hogy várok rád, örökké bûnben élek.

740. Apád tolvaj? Nem! Pedig valaki lelopta a csillagokat az égrõl és a szemedbe rakta!!!