ha kaptál egy jót ird be
-
502. Szép ha két ragyogó csillag egymás mellett száll, de ahol két szerelmes boldog ott még a hold is megáll.
503. Ne írd a porba a nevem, mert elfújja a szél, inkább írd a szivedbe ott örökke él. Én a szivembe véstem 1 szót s 1 nevet a szó: SZERETLEK a név: A TE NEVED!
504. Elvitték tõlem a napot, a holdat, és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled meghalok.
505. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható formája, ha halálra szeretkezed magad! Ha meg akarsz halni HÍVJ!!!
506. Ha valaki szeret, könnyebb az élet, Ha valaki szeret, van miért élned!
507. Cukor ment a szemembe vagy tényleg ilyen ÉDES vagy!?
508. A gyülölet nem más mint befejezetlen szerelem!
509. Amióta belenéztem a szemedbe, éjjel és nappal te jársz az eszemben.Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni.
510. Szerelem a nevem, sex a játékom, felejtsd el a nevem, játszd a játékom.
511. Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám minden léptedet! Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz te vagy az, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal.
512. Szeretlek, mert ilyen vagy. Szeretlek, mert enyém vagy. Szeretlek, mert társam vagy. Szeretlek, mert SZERETLEK!!!
513. Ne hidd, hogy az édes álmok mind valóra válnak, mert a csalódások annál jobban fájnak.
514. Az élet oly rövid, hogy az ember ne fossza meg magát az örömtõl még ha az öröm veszélyt rejeget is.[Stendal]
515. Szeretnék boldog lenni,kezedet fogva mindennek örülni. Örülni neked, a holnapnak, a mának és éreztetni Veled, hogy mennyire IMÁDLAK!
516. Szerelemrõl beszélni annyi, mint szeretkezni.
517. Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával SZERETNI! Mert ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világon válassz, mert a Földön nincs!
518. Reggel mikor felébredtem, a nap fénye érintette arcomat. Olyan érzés volt mintha simogató kezed éreztem volna arcomon.
519. Megszeretni téged egy perc is elég, feledni viszont egy ÉLET is kevés!
520. Szeretlek Téged mint éj a holdsugarat, mint virágos napot az alkonyat, mint sivatagi vándor a harmatot. Úgy szeretlek én!
521. Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hû szívet adhatok. Érzem másé nem lehetsz, én is csak a Tied,ha örökké szeretsz.
522. Az élet remény, küzdelem, bukás, sírig tartó versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, ez az élet!
523. Aki tapintattal vezet hadat,gyõzelmet arat.A szeretettel védekezõ legyõzhetetlen,a természet fegyverezi s a szeretet védelmezi.
524. A szerelemnek az áldása, hogy kettõnek a lelke egy. Ha külön él a két lélek, csak holttestek ölelkeznek.
525. Remélem,hogy kezed kezembõl vissza nem veszed.és szeretni fogsz akkor is, mikor én már nem leszek!
526. "Elmúlt ,mint 100 más pillanat. De mi tudjuk, hogy mégis múlhatatlan, mert szívek õrzik nem szavak!"
527. Mikor megszülettél mindenki nevetett, csak te sírtál. Élj úgy, amikor meghalsz mindenki sírjon, csak te mosolyogj.
528. Kértem az Istent, engedjen feledni, de az volt a válasz: TÉGED KELL SZERETNI!
529. Ha este felnézel az égre, gondolj egy lány szeretõ szívére. S ne gondold, hogy meg fog csalni, hisz képes lenne Érted MEGHALNI!!!!
530. Amit irántad érzek szavakkal nem tudom kifejezni, mert a magyar nyelv nem tartalmaz annyi jót és szépet! SZERETLEK
531. Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz!
532. 5-re ottvagyok szeretkezni. Ha késnék, kezdd el nélkülem!
533. Valakit szeretni, annyit jelent: mint egyedül gyönyörködni oly csodában, amely mindenki más számára láthatatlan!
534. Nem tudom, milyenek az angyalok az égben, de amióta megismertelek tudom milyenek itt a földön.
535. Szeresd aki Téged szeret, hûtlen ne légy soha, mert az élet bármily mostoha szeretni megtanít, de feledni soha.
536. A mi gyermekünk lenne a legtisztább kifejezése annak a szerelemnek,amit két ember valaha is érzett egymás iránt.
537. Miért nem vagy itt velem? Az életem nélküled egy sötét verem! Látlak-e még, ezt kérdem, fogsz-e még úgy szeretni, mint régen?
538. Ha lehet veled, ha nem, nélküled, de ellened soha!
539. "...Ahogy akkor ott álltál a gyengék álarcában, tudtam Te kellesz nekem senki más!"
540. Adj erõt és adj idõt nekem, ha senki nem jön, Te maradj itt velem! Segíts rajtam, hogy ne tévedjek el, emelj fel, magadhoz emelj fel!
541. Szeretnék szeretni,szerelmet szerezni,szerelmes szívemet,szivedhez SZEGEZNI!
542. Ha lemegy a nap, és feljön a hold, valaki a távolból RÁD gondol! Vágyakozva nézi a csillagos eget, reméli, hogy ÖRÖKRE VELED LEHET!
543. Üres a szobám, üres az ágyam, üres az életem, mert nem vagy nálam!
544. Nem az a bánat, mikor könnyezik a szem. Hanem amit szívünkben hordozunk, titokban, csendesen.
545. Ha szivedben sok a bánat, ne meséld el fünek-fának, mindegy ha fáj ha vérzik: ne meséld el, hisz úgysem értik!!
546. Köszönöm a sorsnak hogy összehozott minket mert így megtaláltam azt a csillagot mely nekem ragyog!
547. Nem az az igazi barát, ki ha nevetsz veled nevet, hanem az, aki ha sírsz, letörli fájó könnyedet.
548. Szerelem könnyû szívnek nehéz méreg.
549. Életet szerelmed ad nekem. Halálom elvesztésedben nyerem. Életed nekem a mennyország, melyben gyönyörû mosolyod sose feledem.
550. Csókok szállnak feléd gondolatban, epresek, mézesek, hagyjd, hogy gyengéden testedhez érjenek, hagyjd hisz élek, létezek. Szeretlek
551. Ha választhatnék egy olyan pillanatot az életembõl ami mindig elõttem ragyogna és boldoggá tenne, akkor az, az a pillanat lenne mikor megismertelek téged.
552. Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.
553. Ha hiányzom nyomd meg a gombot, tudtam én..., de cuki vagy, na elég már, még mindig nyomod..., tehát hiányzom, te is nekem!!
554. Te vagy a kezdet és a vég, nélküled felhõs az ég! Miattad látom szépnek a napot, Szeretlek úgye tudod?
555. Nem tudunk semmit a jövõrõl, csak tobzodunk önfeledten a mában. Pillanatokat lopunk az idõbõl s a végtelent leljük egymás karjában.
556. BETEG VAGYOK. TÜNETEK: KEVÉS SZÍVDOBOGÁS, HÕEMELKEDÉS. DIAGNÓZIS: HIÁNYZOL! GYÓGYMÓD: SOK SOK PUSZI, SIMOGATÁS!
557. Miért emésztesz szerelem, mikor tudod nincs remény, akit én szeretek mást szeret, s nem lehet az ennyém.
558. Szerelem. Milyen szép papirra leirva, milyen szép suttogon kimondv, milyen szép kezedet szoritva!
559. Ha az óceán tinta lenne, az égbolt pedig papír és az összes madár tollával írhatnék, akkor se tudnám leírni mennyire szeretlek!
560. Ha ezt az SMS-t kitörlöd szeretsz, ha megtartod akarsz, ha nem érdekel istenítesz, ha válaszolsz szeretkezni akarsz velem. Na, hogy döntesz?
561. Ne küzdj túl erõsen! A legjobb dolgok váratlanul történnek.
562. Szeretnék nevetni, szívbõl ölelni. Pici szádra csókot lehelni, minden reggel melletted ébredni, s édes csókkal álmodból kelteni.
563. Addig vagy Boldog, míg van aki Szeret, a bajban megfogja a kezed. S milyen fontos is Neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs Veled!
564. Ne vesztegesd idõdet arra , aki nem tart érdemesnek arra, hogy veled töltse.
565. Csak, mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogy Te szeretnéd, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged szive minden szeretetével.
566. A "szeretlek" szót csak annak mondd kit igazán szeretsz, ne tedd boldogtalanná azt, kit boldoggá nem tehetsz.
567. Kifakul a papir megfakul a tinta, de örökké szeret, ki-e pár sort irta!!!
568. Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént!
569. A szerelem az, ha a szex után is ugyanazt érzed a nõ iránt, mint elõtte!
570. Veled az éj gyorsan múlna el, de nélküled minden perc örökkévalóság!
571. ÉLETEM SORÁN CSAK EGY VALAMI ÉLTET. ELÉRNI MINDAZT MIT EMBER ELÉRHET ÉS BÁRMI ÁRON MEGSZEREZNI TÉGED!
572. Az ajtókon kopogtat már a hideg tél is. Ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina. Találjon meg téged is egy sexõrül liba!
573. Soha ne felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy, mert lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
574. Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget. Egy órában az örökkévalóságot. S tartsd kezedbe a végtelent.
575. Elválni könyû, de feledni nehéz. Lehet, hogy könny nélkül búcsúzunk, de mégis sírunk, ha ismét találkozunk!
576. A szerelem mindent pótol, de a szerelmet nem pótolja semmi sem.
577. Látom, az eszed már nem szeret, de a szívedbe beégettem a nevemet. Lehet esõ, lehet sár, csak a szívedre hallgass, kicsi virágszál!
578. Szeretlek szerelmem szeretnék alattad izadni minden éjjel
579. A szerelem az a parányi édesség, amit az ég csöppent az élet serlegébe, hogy annak keserû ízét elviselhetõvé tegye!
580. Hirtelen letámadlak, ágyba döntelek, megizzasztalak Üdv. influenza
581. Ha akarod szeretlek amíg élek. Ha akarod bármit megteszek érted. Veled alszom el és Veled ébredek fel. Neked csupán akarni kell.
582. Hosszú volt a bánat és szenvedés, de életembe te voltál a legszebb tévedés.
583. Aki szeret, az sose feled. Aki feled, az sose szeret. Aki szeret és mégis feled, az nem tudja, hogy mi a szeretet.
584. Matekozzunk! Adjuk össze magunkat, vonjuk ki egymás ruháit, osszuk el a lábainkat, aztán sokszorozódjunk!!
585. A képzelet vad ösvényén az álmom hozzád szállt, a gondolatom nálad járt, s minden álmom valóra vált.
586. Szállj a széllel kedvesem, Csillogó szemeddel ints nekem. s álmodban, repülj hozzám sebesen.
587. Hidd el, te vagy az álom! Minden éjjel a testedre vágyom. Ne szólj semmit, csak fogd meg a kezem, add meg magad és szeretkezz velem!
588. 1000 lányt ismerjél, 100 lányt szeressél, 10-et megkérjél, 1-et elvegyél!
589. Te vagy nekem az egyetlen. Véges közt a végtelen. Vágyak közt a féktelen. Fontosban a lételem, Szívemben a szerelem.
590. Van hogy az érzés kinoz mert nem tudom elmondani hogy mit érzek,írásban könnyebb ezt értsd meg,meg azt is hogy szretlek téged!
591. Ha van ami most hiányzik nekem,az az aki most a telefonján az üzenetet olvassa!
592. A csók a szerelem beszéde: légyszi gyere ide és beszélgess velem!!
593. Ha minden álmunk valóra válna,akkor elveszítenénk a legnagyobb kincsünket ,az álmunkat!!!
594. Semmi ágán ül szívem, kis teste hangtalan vacog, köréje gyûlnek szelíden, s nézik, nézik a csillagok.
595. Vannak olyan zugok az emberek szívében, amelyek még nem élnek. Azért költözik beléjük a szenvedés, hogy életre keljenek.
596. Vannak dacos ajkak mik soha nem beszélnek, de reggel a könnyes párnák mindent elmesélnek!
597. Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni !!!!
598. Te vagy a legnaagyobb meglepetés, ami eddig ért az életben, és minden csókkal újabb ajándékokat kapok ... Tõled!
599. Te vagy az életem, Te vagy a halálom, Te vagy az örömöm,Te vagy a bánatom.Te vagy az árnyék, Te vagy minden amire csak vágynék!!!
600. Kódot beírni: Kódot beírni:# Kódot beírni:## Kódot beírni:### Kódot beírni:#### A kód elfogadva!Most léptél be a szívembe!!!
601. A szerelem az élet ajándéka.. Aki nem nyújtja ki utána a kezét, annak nem teljes az élete..
602. A szíved az én álmom, csókolj meg és megtalálom. Az enyémet már megkaptad, s remélem már a sajátod mellé raktad.
603. Leszáll az alkony, pihen a táj. Nem tudok aludni, mert valami fáj. Gyötörnek a vágyak, ilyenkor szeretnék ott lenni Nálad