azzal tisztában vagyok, hogy a tech-demók nem összemérhetőek a sima cuccokkal.
láttam annak idején 33 Mhz-es 386oson(nem biztos, hogy 33, csak az, hogy 386) 16 Mbyte rammal, 1 olyan techdemot, amit az ID csinált, és így utólag valami hasonló képet mutatott, mint a Q3(minőségben) csak 400*300ban, meg 256 szinnel, de a poligonok száma, kb. megegyezett. de akkor, olyan 9 éve én azt láttam, még azt sem tudtam, mi az a program, de azt láttam, és majd összeszartam magam tőle...(mert a wolfeinsteint már azért ismertem) tehát azzal tisztában vagyokm hogy a tech-demok nem 1 kategória a sima programokkal.
de én még mindíg azt mondom, hogy az az SGI techdemo akkor is elég rendesen bemutatta, mit tudnak azok a gépek.mellesleg a PDMS-el is néztem real-time gyárbemutatót, azaz én vagyok egy ember, és oda megyek, ahová akarok. az egész gyár fel volt szépen textúrázva, mert meg kellett mutatni egy igazgatónak, hogy milyen gépeket vettek abból az $500 000 000 Ft-ból, amiket kiutaltak. és 1 komplett petrolkémiai gyár egy az egyben ott ment real-time a képernyőn. és abban azért félelmetesen sok poligon volt...