• Pheel
    "ha már ez a szaros kis ország felnevelte"

Erre én is írok valamit: Az ember nem igazán választhatja azt meg, hogy hova születik és hol nő fel. Viszont azt már inkább, hogy hol akar élni. Sajnos a munka nagyban befolyásolhatja ezt is, mint ahogyan Enterprise-nál is.
    Az ember célja az, hogy kiteljesedjen az életében. A munka is akkor jó, ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amiben a legjobb vagy. Ha ezt Magyarország képtelen megadni az embernek, máshol viszont van rá lehetősége, akkor SENKINEK nincs joga hozzá, hogy ezért leszólja az illetőt.
    Ha jobbak a lehetőségek odakint, akkor több esélye van rá, hogy segítse az országát, mintha itthon vegetál.
    Ha az ember postás, akkor majdnem mindegy, hol dolgozik, de ha IT szakember, mérnök, agysebész, stb, akkor már közel sem.

Szálljatok le Enterprise-ról!

Abban is igaza van, hogy a minőséget a legtöbb esetben érdemes megfizetni. Fellengzősséget meg szerintem csak az érez a szövegében, aki nem ért vele egyet. Ja és teljesen érthetően írt le mindent, ti sem írtok hibátlanul.

Na ugorjatok nekem is, ha még mindig acsarkodni akartok. Elegem van már abból, hogy minden hír fóruma Intel-AMD fröcsögéssé válik. Nem értem miért érdekel, hogy másnak milyen procija van? Ha neki az jó, amije van, akkor elégedett, nem fog váltani. Ha meg elégedetlen, úgyis jobb után néz. Kész.