bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!


Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155



DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

  • Timber
    #521
    na akkor megent valaszolgatok ^.^

    Ruszki: Wolfban is van ilyen az megis mennyien jatszak ... ahol kod van ott keygen es torott szerver. Ne feltsd te a warez jovojet ^.^ Meg kulonben is itt mindenkinek eredeti MOH:AA CDje van!!!! ^.^

    Sith: a dinamit vs tank miert gaz? Nem elkepzelhetetlen, hogy egy dinamit siman felrobbant egy tankot ... anno meg egy jol dobott molotov is lekaphatta ... szerintem ...

    Sith: a tankban 30 loveg es ha jol emlekszem 90 skulo van (mert ket fele kepp tud loni) ... ha nagyon jol emlekszem akkor csak az MG42esekben van vegtelen loszer.

    Marci: Az artillery az inkabb mortar. Hasonlatkent a legjobb a Mortar es a celzo laser lehetne a faszomtuggyamibol (tudod mar van 2 resze is meg lehet heavy pancelozni stb.) ... szoval a scout kimegy es nezi a celpontot a tavcsovel. nyom egy attackot erre bejelenti, hogy artillery needed. Az artillery lovegtornyaban ulonel megjelenik a minimapon egy sarga haromszog szeru dolog ami azt jelzi, hogy hova is nez a scout es asszem jeloli azt is pontosan, hogy mit celzott be. Ekkor O az elso lovest leadja es ha a scout latja az hova ment (de lehet, hogy mindig) akkor a minimapjan megjelenik a becsapodas helye. Na most ehez kell hozzaigazitania a celkeresztet es loni ujra. Ezert is mondom, hogy eleg nehez az artillery-t hasznalni. Es fokepp az, hogy min. 2 de inkabb 3 emberes melo ^.^ de ahova becsapodik ott pusztit kegyetlen mod. En altalaban a scout vagyok es hat ... egyszer egy makos loves ket tankot vagott haza meg melette vagy 4 gyalogost ^.^ De ahoz szerintem irto nagy mak kellett.

    SGonzalez: Ez egy closed beta test amire sikerult bejutnom. Amint kevesbe leszek lusta es almos atnezem a BF1942 BETA forumot (ahol nekunk tesztereknek kell irni), hogy van-e valami a megjelenesekrol. Freak mar irta a full megjeleneset, de elotte tuti lesz demo is meg public teszt verzio is. Egy biztos ... ha megjelenik a landoron lesz belole szerver.


    Na amit meg kideritettem. 3 mod lesz.
    Ebbol az egyik amit most nyomunk (ez a conquer) ... ekkor a cel a masik csapat teljes eliminalasa. Ilyenkor van egy bizonyos pontszam es minden halalert jar minusz (beallitas fuggo 1-2-3) ... ha egy csapat pontja eleri a nullat akkor vesztett. Masik modja a gyozelemnek a vedok osszes respawn pontjanak az uralasa. Termeszetesen emiatt a vedok tobb ponttal indulnak neki.

    Masik a CTF lesz es a harmadik meg a kurvakoranvanesfaszomseemlekszik mod lesz ^.^

    na ennyit most igy hajnalban ^.^