bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!


Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155



DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

  • LSSAHPAUL
    #108788
    Apropó ha már klán, tegnap este visszaszereztük az LS world of tanks klánt, ahova elsőként Bencsi mester már vissza is lépett, Leó is.
    A célok: itt már nincs cél, amolyan végső állomás, azt csinálunk amit akarunk, ha cw-t, sh-t akkor azt ha csak sima szakaszozást akkor azt, nem lesz eröltetve semmi, még a ts se.
    Mivel olyanok is olvassák ezt a forumot akiknek gőzük sincs miről pofázok pár szóba összefoglalom: Amikor a world of tanks játék béta állapotába lépett, a bf1942-es LS klán 80%-a elkezdte komolyan venni a gémet, mivel akkor még nem voltak klánok mi csak a nevünk elé biggyesztettük a klánprefixet, mint pl bf1942-ben. Azaz ha nagyképű lennék azt mondanám hogy abban az időben két klán létezett a földön a KIA és a magyar LS. Amikor a játék élesbe lépett, lehetett klánt is alapítani akkor mi voltunk a 2.-ik megalapított magyar klán. A bf1942-es összeszokásunknak hála rengeteg területet szereztünk, mondhatjuk hogy kezdeti időszakban top10-es klán voltunk. A rengeteg játékos klánt keresett viszont klán kevés volt ezért sajnos elég arisztokratikus rendszerünk volt, könnyen kirugtuk az embereket, mert sorban álltak az újjak. Végül kb 1 év után feloszlott a klán, mindenki elment, köztuk a német krawl klán alapítója, vagy a német BS klán alapítója, meg még kitudja hogy hányan alapítottak a kilépők közül klánt, én pl a Borg-ot. Aztán gyakorlatilag megszünt, és most visszaszereztük. Ennyi.
    történetét össze foglalhatom pár mondtatban