• Szuni
    Közben visszaolvastam, és látom, páran türelmetlenkednek.. Én elképesztőnek találom ezt a játékot (már azon is majdnem letettem a hajam, hogy kiegek nélkül összvissz egy cédé, hogyan zsúfoltak bele ennyi mindent? :-D). Idáig közel negyven órámat vette el a játék, 12-es szintű a karakterem, de harcolni még alig harcoltam - ez mind pénzgyűjtögetéssel ment el - konkrétan lopkodással, a lopott holmi eladásával, könyvek olvasgatásával, beszélgetéssel, kísérletezgetésel, utazgatással - talán húsz küldetést ha befejeztem ennyi idő alatt, két céhnek talán, meg a szokásos lótifuti dolgokat... Sehol sem vagyok a történetben, de valahogy nem tud érdekelni; leköt a varázsa a dolognak, meg persze meg is kell emészteni azt a hihetetlen mennyiségű információhalmazt, amit ráadásul a kedves magyarosítók jóvoltából anyanyelvünkön olvashatunk. Szóval csak arra akarok kilyukadni, ha valaki kapkodósabb rpg-t akar, az rossz játékkal játszik; biztos lehet csak a főszálra is koncentrálni, de én nem ebben látom ennek a nem véletlenül több év játéka címet is elnyert alkotásnak a lényegét.
    Ja, és nekem sincs ám időm csak ezzel játszani, de szakítok rá..