• tibor16
    Igen, és azt isészre vettem, hogy pl a tribunali mágia kereskedőnél nem fogy ki az áru. Igaz csak adott mennyiség van, de ha megvetted és újra akarsz, azonnal vásárolni, megint ott az a mennyiség. A gemekkel is ez a szitu. Beállok a lépcsőfordulóba és távolból el lopkodom. Majd kimegyek, és mire visszajövök, lehet előről kezdeni.
    Amúgy nekem a kedvenc fegyóm, a bénítás varázzsal enchantolt deadra hosszú kard. Ha nincs az ellenségnek bénítás elleni varázslata, akkor jó esetben, meg sem tud ütni. Mókás, ahogy 8! másodpercig áll és én meg ütöm az amúgy 55-öt sebző (+100% erő) karddal. Amikor magához jön, megint kap egyet és az már végzetes, mert akkor már le fogom csapni. Ha többen vannak, akkor előbb sorban kapnak 1-et, és aztán megint szépen sorba :), mint a harangok :) - így aztán nem sok esélyük van. A varázslókat meg egyszerűen lerohenom. Mire eljut a második varázslatig, kap a kobakjára 1 tockost és akkor neki annyi...
    A fegyverekből meg 2-2 van, és azok azonosak - csak a párok egyik felét a házban tartom, töltődésre. Van 1 üveg és egy deadra kardom. Az üvegbe tüz varázslat + soul trap van enchantolva. A deadrába meg a 8 sec-es bénítás. Megvettem ehhez a 50.000-es deadra íjjat. Általában nincs rajtam lopott cucc, hogy ne kelljen visszatölteni, ha elkapnak lopásért. Így csak ki fizetem és annyi. Az íjj naggggyon első osztályú. KB 3 lövés egy deadroth. Csak közelről fabatkát sem ér. A pácélom adamentiun, a pajzsom üveg + egészség visszatöltés enchant. ennyi :)