Zerg#10
Latom felreertettel, sebaj. :(
Te is irod, hogy ELVILKEG, de gondolom tisztaban vagy, hogy mit is takar valojaban az az ELVILEG szo? Mint irtam is egy placcra leboritjak a szemetet, es majd a termeszet "ujrafelédolgozza". Sajnos :(((. USA vetsege abban van, hogy ezzel ok is 100%-ig tisztaban vannak, es megis ezt teszik!
"En 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy MINDEN ORSZAG kormanya ugyanigy tenne, ha az USA helyeben lenne."
Szerencsere ebben tevedsz. Az EU nem Exportal hulladekot, sot mi tobb Japanb sem, tehat, nagyon ugy fest hogy a fejlett orszagokbol, csak USA el, az ilyen jellegu "ujrafeldolgozasi" szisztemaval. Na de sebaj, gondolom ettol fuggetlenul eljen USA ?! :(
Elszomorit, hogy nem csak az amcsik dolnek be sajat "uberfaszak vagyunk" propagandanak, hanem mi is.
Egyebkent en nem utalom USA-t, sot nagyon sok amerikai dolog nekem is tetszik, csak furcsan gondolkodnak sok tekintetben. Ezt persze nem mindenki erzi furanak, hiszen, ahogy latom te is osztod azt a nezetet, miszerint hogy ha lehet, miert ne hasznaljuk ki mas szegenyseget. Szerencsere nem mindenki igy gondolkodik, sot bizom benne, hogy te sem.
Felre ne erts nem ellened irtam, amit irtam, csak erdekesnek tartom, hogy alapvetoen inkorrekt eljarast, hogy a picsaba partolhat igy valaki.