• Tomcat.no1
    #76
    Nos én nem vagyok egy nagy szakértő de azért követem a dolgoka és élvezem a tényeket! Márpedig a tények azok, hogy az Athlon és Duron prociai az AMD-nek rendesen odavág az Intel 32Bit-es fejlesztéseinek! (Duron-om van)
    Egyébként ezen utobbi írásodból egyértelmüen látható, hogy milyen hatások alatt mondod, hogy a Hammer egy halott fejlesztés!
    Amúgy szerintem az Intel legfeljebb a szerver piacon érhet el valamit is a McKinley-vel mert ott valóban nem kell a WinAmp meg a többi, de az asztali gépeknél nem nyerő. S az asztali gépeknél meg ne mondja nekem senki, hogy a 32Bit bőven elég?! Annak idelyén a Microsoft a 64kb-ra mejd a 640Kb rendszer memóriára is azt mondta, hogy ez mindenre elég lessz... márpedig ha kevés lessz a 32Bit akkor csakis egy átvezető proci révén lehet zökkenő mentesen átálni 64Bit-re, s ez a Hammer.
    Egyébként miért van az a kényszerkpzete minden Intel Fan-nak, hogy a AMD 64Bit-es rendszerekbe csak annyit tud nyujtani amennyit a Hammer nyujtani tud? Az AMD-nek a Hammer egy átvezető proci s az ezt követő fejlesztései lesznek a valodi, csak és kizárólag 64Bites rendszerei....