• Habalaba
    Genesis.

A Gericom laptopok koztudottan szarok.
    Vagyis helyesbitek. Nem mindegyik. :)
    Vannak az alacsony arkategoriasok, ahol a meghibasodas, es a rossz mukodes szazalekos aranyar mondjuk 60-70 szazalek, mig a magasabb arkategoriakban ez jelentosen lecsokken. TUdom,ez senkit sem vigasztal.
    A notebookok melegszenek, es melegedni is fognak, amig vilag a vilag. :) Mert hiaba jobb es ujab a proci, megis egyre tobb vacak kerul bele a notebookba, ami csak nyomja a hot mint az allat. :)

Zplayer.
    En annak idejen eladtam az asztali gepemet, mert ugy gondoltam, hogy nem kell nekem. Nagyreszt dolgozom, es csak ritkan jatszogatom.
    Laptopot meg nem csak kimutataskeszitesre, es szovegszerkesztesre hasznaljak. :) Bizony, en kemenyen dolgozom rajta, es hianyat erzem a loeroknek. :)
    Ezert kell bele mind erosebb es erosebb processzor. Mert a Picipuha nem kepes olyan oprendszert csinalni, ami nemzabalna fel minden eroforrast. En viszont ra vagyok kenyszeritve, hogy alatta fejlesszek. Errol igazan nem tehetek.

Igy hat kell a laptopokba a minel nagyobb ero. Es ha ez egy P4-es,hat akkor egy P4-es.

Az az ember meg aki olcsoert akar jot, az megszivja (mint altalaban). Erre meg azt mondom aki hulye haljon meg. Pirosnal se rohanok at a forgalmon azert, mert nekem rohannom kell.

Nah legyetek jok, egyetek jot.